Vásárlási Segédlet

 

→ A Jegyvásárlás oldalon Kattintson arra a jegytípusra, melyből vásárolni szeretne.

→ A betöltődő termékoldalon adja meg a darabszámot és kattintson a "Kosárba tesz" gombra! Visszatérve a Jegyvásárlás menüpontra, további jegyeket adhat a kosarához.

→ A jegyek árán felül az online vásárlás kényelmi díja 150 Ft jegyenként.

→ Ha véglegesíteni szeretné rendelését, navigáljon a felső sávban található kosár ikonra.  

→ A kosároldalt megnyitva áttekintheti az eddig kiválasztott jegyeit és ha valamit módosítana (pl. az adott jegytípus darabszámát), itt megteheti.

→ Lejjebb görgetve a "Tovább a fizetéshez" gombbal juthat a Pénztár oldalra. Ha még nincsen felhasználói fiókja és nem is kíván regisztrálni, akkor kattintson a "Vásárlás vendégként" gombra. Ha már korábban létrehozott felhasználói fiókot, jelentkezzen be a megrendelés véglegesítéséhez. Ha most kíván regisztrálni, ezt a Regisztráció gombbal megteheti.

→ Ha új vásárló, akkor mindenképpen szükséges lesz a Számlázási adatok kitöltése. Ennek hiányában rendelését nem tudjuk teljesíteni. A "Megrendelés és fizetés" gombra kattintva az oldal átirányítja a Saferpay biztonságos felületére, ahol a sikeres fizetést követően visszaigazolást kap vásárlásáról.

→ Kérjük, ne zárja be az online bankkártyás fizetési felület ablakát, a Saferpay oldala a sikeres fizetést követően vissza fogja irányítani Önt a siklojegy.hu weboldalra.

→ Az e-jegyek megérkezéséig bizonyos esetekben akár 5 percet is várni kell, kérjük legyen türelemmel! Kérjük ellenőrizze az internet kapcsolatát és az email fiókját, hogy mihamarabb megkaphassa az e-jegyeket tartalmazó e-mailünket.

 

UGRÁS A KOSÁR OLDALRA |  UGRÁS A FIZETÉS OLDALRA