Online fizetés

A biztonságos online fizetés a Worldline - Saferpay felületén történik.

A Worldline összes fizetési megoldása a Payment Card Industry Security Standards Council testület szigorú kritériumainak megfelelő tanúsítással rendelkezik, ezáltal nagyfokú biztonságot és maximális megbízhatóságot garantálnak.

3-D Secure

A 3-D Secure egy biztonsági standard az internetes fizetéshez. A 3-D Secure rendszeren keresztül a kártyatulajdonos egy további lépésben azonosítja magát. Ezáltal az e-kereskedelem lényegesen biztonságosabbá válik számára. És Ön mint kereskedő védelmet élvez a nemfizetésekkel szemben.

Miről ismeri fel ügyfele, hogy a webáruház 3-D Secure standardot használ? A „Visa Secure”, „Mastercard Identity Check” vagy „American Express SafeKey” logók utalnak a funkcióra. A 3-D Secure egy olyan fizetési mód, amely egy további személyes kód megadásának szükségessége miatt nagyobb biztonságot nyújt, mint a többi fizetési eljárás. A kártyatulajdonos a fizetés előtt a kártyakibocsátó banknál azonosítja magát.

További információk a Worldline-on (korábban Saferpay-en) keresztül történő fizetésekről.

Az elfogadott bankkártyatípusok

Az online vásárláshoz az alábbi bankkártya-típusokat használhatja. A webáruházban történő vásárlás regisztrációval és regisztráció nélkül, vendégként is lehetséges.